top of page

Om oss

Delikatesshörnan är en unik kulinarisk inrättning med en meny som utgår från vår vision om enkel och hederlig matlagning. Sedan 2000 har vi utvecklat en unik matupplevelse för alla våra gäster genom att använda färska och hållbara råvaror som tar med dig på en kulinarisk resa du aldrig tidigare upplevt.

Från klassiska recept till fusion-kök – varje maträtt speglar vår passion för högkvalitativ mat som presenteras på ett simpelt men smakfullt sätt. Kom förbi, ta en tugga, du är alltid välkommen.

Läs mer
Cafe

Vårt team

Nyckelspelare

Personalen här på Delikatesshörnan skapar magi på jobbet varje dag. De är en stor anledning till att våra gäster hela tiden kommer tillbaka. Läs mer om vårt fantastiska team nedan.

Bartender

A. Morin

Kökschef

A. Morin blev nyligen en del av oss på Delikatesshörnan. Hen är kreativ, full av energi och en sann lagspelare, och precis vad vi behöver i vår växande verksamhet. Kom och träffa hen själv!

Läs mer
Smiling Chef

C. Lopez

Evenemangssamordnare

C. Lopez var en av de första som började jobba hos oss på Delikatesshörnan. Hen älskar att hjälpa människor och är otroligt serviceinriktad. Kom förbi och möt vår(t) fantastiska Evenemangssamordnare idag.

Kontakt
Hostess

M. Jonsson

Bartender

M. Jonsson blev en del av vårt team efter att ha jobbat på några av de mest framgångsrika matställena i stan. Hen är en äkta foodie med ett öga för detaljer, och utan tvivel en/ett Bartender vi inte klarar oss utan.

Hör av dig
bottom of page